Waar we voor staan

Met ons brede assortiment kwaliteitsbloemen, gekocht op zowel de veilingen als direct bij de kwekers, en ons grote wagenpark kunnen wij onze klanten optimaal bedienen!

Het bedrijf

Commissionair & Bloemengroothandel

Direct van de kweker: Flora Flower koopt haar bloemen op alle vestigingen van Flora Holland, maar we kopen onze producten ook direct in bij de kweker. Met name de exclusieve handel, zoals bijvoorbeeld de zomertulpen, kopen wij rechtstreeks in zodat we de bloemen zo vers mogelijk kunnen aanbieden.

Kwaliteitsbloemen: Door de korte lijnen met onze leveranciers en klanten zijn onze voorraden dagvers! We streven er naar elke dag de beste kwaliteit bloemen aan te bieden.

Breed assortiment: Klokhandel en directe levering van kwekers zorgen ervoor dat ons aanbod groot en uitgebreid is. Ook exclusievere bloemen zijn terug te vinden in ons assortiment met zomertulpen als onze specialiteit.

Snelle levering: Als onderdeel van de L&M Groep hebben we een groot wagenpark tot onze beschikking. Uw bestellingen kunnen we daardoor snel en verzorgd bij u afleveren!

Klaar om klant te worden?

Enthousiast geworden over ons bedrijf? Meld je aan als klant en we helpen u graag!

Taal

Komt binnenkort!

Contact

info@floraflower.nl

Laan van verhof 75

2231 DZ Rijnsburg